Obiekt

Tytuł: Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych a mianowicie bab, babek, placków, mazurków, piernikówi tortów oraz strucli, kilaczów, chleb, bułek, rogali i różnych przysmaków do kawy, herbaty i czekolady

Autor:

Florentyna

Data wydania:

1882

Typ zasobu:

książka

Opis:

Wyd. 6 znacznie pomn. i ulepszone. ; 15 cm. ; [2], 270, XV s.

Współtwórca:

Wanda

Wydawca:

Drukarnia narodowa St. Maniecki i Spółka

Miejsce wydania:

Lwów

Format:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

411552

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_006

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:137309

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2015-11-18

Data dodania obiektu:

2015-11-18

Liczba wyświetleń treści obiektu:

668

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

672

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.uci.umk.pl/publication/90880

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji