Object

Title: Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych a mianowicie bab, babek, placków, mazurków, piernikówi tortów oraz strucli, kilaczów, chleb, bułek, rogali i różnych przysmaków do kawy, herbaty i czekolady

Creator:

Florentyna

Date:

1882

Resource Type:

książka

Description:

Wyd. 6 znacznie pomn. i ulepszone. ; 15 cm. ; [2], 270, XV s.

Contributor:

Wanda

Publisher:

Drukarnia narodowa St. Maniecki i Spółka

Place of publication:

Lwów

Format:

image/x.djvu

Original identifier:

411552

Language:

pol

Digital object identifier:

HD_006

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Resource Identifier:

oai:kpbc.umk.pl:137309

Digitalisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Original in:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2015

In our library since:

Nov 18, 2015

Number of object content hits:

667

Number of object content views in DjVu format

671

All available object's versions:

https://kpbc.uci.umk.pl/publication/90880

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information