Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 256 237 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Cukiernictwo i sztuka pieczenia czyli jak można bez uczenia się cukiernictwa, wszystkie tu dokładnie podane i opisane rzeczy robić : jako to: przyrządzenie makaronów, ciast cukrowych, cukru w laskach, karmelków eseng pastów, rozmaitej dage i tragantowych rzeczy, i t. d. tudzież zaprawianie lukrowanie, glazurowanie owoców i t. d. : przy tem dodatek orobieniu w gospodarstwie potrzebnych rozmaitych rzeczy, podług własnego doświadczenia, wypracowanych
Opis:
Wydawca:
nakł. Księgarni K. Reyznera ; Czcionkami Karóla Pompejusza
Miejsce wydania:
Format cyfrowy:
Identyfikator oryginału:
Język:
Identyfikator obiektu cyfrowego:
Prawa:
Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu:
Identyfikator zasobu:
Digitalizacja:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
19 lis 2015
Data dodania obiektu:
18 lis 2015
Liczba wyświetleń treści obiektu:
1 303
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu
897
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.uci.umk.pl/publication/90878
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
Obiekty Podobne
Szytler, Jan (1763-1850)
Ćwierczakiewiczowa, Lucyna (1829-1901)
Ciesielski, Teofil (1846-1916)
Śleżańska, Maria
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff