Kujawsko-Pomorska Digital Library contains 261 552 digital objects
Object
Title: Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...] ; Kucharz wyborny i tani czyli sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 2.
Description:
Publisher:
Place of publication:
Format:
Language:
Digital object identifier:
Rights:
Domena publiczna (Public domain)
Access Rights:
Resource Identifier:
Digitalisation:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Original in:
Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu
Object collections:
Last modified:
Nov 15, 2023
In our library since:
Nov 18, 2015
Number of object content hits:
692
Number of object content views in DjVu format
384
All available object's versions:
https://kpbc.uci.umk.pl/publication/90877
Show description in RDF format:
Show description in OAI-PMH format:
Edition name | Date |
---|---|
Kucharz wyborny i tani czyli Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...]. T. 2 | Nov 15, 2023 |
Objects Similar
Prall, Fr. Victorini, Józef (1876-1944) Towarzystwo Gospodarskie Wschodniej Małopolski
Norkowska, Marta (1872-1930) Gebethner i Wolff
Gregorowicz, Tomasz
Florentyna Wanda
Wolf, Rebekka H. S. K.
Grebitz, Caroline Eleonore Szacfajer, Walenty ( -1840)