Object

Title: Kucharz wyborny i tani czyli Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach, ryb, pieczystego, potraw gorących i zimnych, rulad, farszów, auszpików, kremów, galaret, musów, blamanżów, kompotów, marmelad, mleczek, legumin, ciast, soków, lodów : tudzież nauka przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni, sposobem łatwym, tanim i zdrowym ludzkiemu najodpowiedniejszym T. 1. ; Sztuka przyrządzania wszelkich zup, pasztecików, sztuki mięsa w różnych gatunkach [...]

Datum:

1849

Bestandestyp:

książka

Beschreibung:

17 cm. ; IV, 180, [10] s.

Herausgeber:

nakł. Braci Jeleniów

Verlagsort:

Przemyśl

Format:

image/x.djvu

Signatur original:

365408

Sprache:

pol

Digital objekt ID:

HD_006

Rechte:

Domena publiczna (Public domain)

Zugriffsrechte:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identifikation des Bestandes:

oai:kpbc.umk.pl:137312

Digitalisierung:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Besitzen:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

18.11.2015

In our library since:

18.11.2015

Number of object content hits:

423

Number of object content views in DjVu format

417

All available object's versions:

https://kpbc.uci.umk.pl/publication/90876

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

This page uses 'cookies'. More information