Obiekt

Tytuł: Nauka gotowania do użytku ludu polskiego ułożona z prac konkursowych

Autor:

Reszelska, M.

Data wydania:

1915

Typ zasobu:

książka

Współtwórca:

Mittmann, Stanisława ; Królikowska, Stefania

Wydawca:

Wiktor Kulerski

Miejsce wydania:

Grudziądz

Format cyfrowy:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

039337/1922

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_003

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:73030

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2012-09-14

Data dodania obiektu:

2012-06-13

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 184

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1188

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.uci.umk.pl/publication/65839

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji