Obiekt

Tytuł: Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.

Autor:

Śleżańska, Maria

Data wydania:

[ca 1881]

Typ zasobu:

książka

Opis:

Na k. tyt. pseud. aut. Maryan. ; Wyd. 3. ; 20 cm. ; VIII, 277, [11] s.

Wydawca:

Drukiem Jarosława Leitgebra

Miejsce wydania:

Poznań

Format:

image/x.djvu

Identyfikator oryginału:

611716

Język:

pol

Identyfikator obiektu cyfrowego:

HD_007

Prawa:

Domena publiczna (Public domain)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Identyfikator zasobu:

oai:kpbc.umk.pl:161483

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2016-07-08

Data dodania obiektu:

2016-07-08

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 329

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1334

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://kpbc.uci.umk.pl/publication/156511

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji